clatervis




Wij koken ook bij u thuis.
U zit aan tafel en geniet, wij doen de rest. Uw keuken wordt nadien achtergelaten zoals wij ze vonden,
Alles wordt netjes afgewassen en opgekuist… dus ook achteraf geniet u nog.

Deze gerechten geven een idee van onze mogelijkheden
U kan hieruit zelf een menu samenstellen.
De prijs kan dan worden berekend naargelang uw keuze en de uitgebreidheid van het menu.
Uiteraard zijn eigen ideeen welkom en is onderstaande lijst geenszins beperkend.

  • Voor- en Tussengerechten

    Voorbeelden Voor- en Tussengerechten



    • Carpaccio van tonijn of zalm
    • Carpaccio van ossehaas
    • Buideltje van mosseltjes en scampis met saffraan en vanille
    • Sint-Jacobsvruchten met garnalensaus
    • Buideltje van kreeft met groentjes en kreeftensaus
    • Mul (Rouget Barbet) met olijven en provencaalse groenten
    • Aspergeroomsoep-in-gelei met zalm 'mi-cuit'
    • Scampis in gember-curry
    • Mousse van kippenlever en porto en witloofkonfituur
    • Kreeft met honing en pompelmoessap en gefruite groentjes
    • Salade nicoise met verse tonijn
    • Geitenkaas met gerookte zalm,balsamicovinaigrette en gekarameliseerde appeltjes
    • Spinaziesoepje met Sint-Jacobsnootjes
    • Camenbert met gerookte zalm en honingvinaigrette
    • Huisgemaakte Foie Gras met appeltjes in witte wijn
    • Kreeftencocktail
    • Krabcocktail
    • Torentje van scampi's en gefrituurde groentereepjes met een thais sausje
    • Jacobsnootjes in gerookt spekjasje met knolseldermousse
    • Mousse van bloemkool met tomatengelei en haringkaviaar
  • Visgerechten

    Voorbeelden Visgerechten



    • Griet met peertjes in dragonsaus
    • Gevulde tongrolletjes met kreeftensaus
    • Rode poon met raapjes, Postelein en rode wijnsaus
    • Zeeduivel met limoenboter en witloof
    • Koningsvis (Rouget) met sinaasappel
    • Griet met saffraansaus en broccoli
    • Waterzooi van vis
    • Buidel van kreeft en groenten met kreeftensaus
    • Duo van verse en gerookte zalm met garnalensaus
    • Scampi's in een exotisch sausje met gember, koriander en komijn
    • Tongrolletjes normandisch
    • Bouillabaisse van Marseille
    • Koningsvis met zuiderse groenten
    • ½ Kreeft Armoricaine
    • ½ Kreeft à la nâge
    • Zeeduivel met prei en noilly pratsaus
    • Kabeljauwhaasje met spinazie en kervelroom
    • Tongfiletjes met rivierkreeftjes in saffraansausje
    • Pakketje van griet en gerookte zalm met pernodsaus en venkel
    • Rolletje van griet in bricdeeg met wilde paddestoelen en zure room
  • Vleesgerechten

    Voorbeelden Vleesgerechten



    • Eendenborst met dragonsaus en geglaceerde groentebolletjes
    • Eendeborst met appel-walnootcompote
    • Gemsfilet met Canterellen en appeltjes
    • Fazantenroullade met eendelever en witloof
    • Reebok met in rode wijn gepocheerde peren
    • Lamsfilet met honing en kruidenkorst
    • Rundvleesreepjes met zwezerik
    • Struisvogelfilet met porto, sjalotjes en rozemarijn
    • Gesauteerde kalfsmedaillon met portosaus en oesterzwammen
    • Parelhoenborst met fine champagnesaus en groentepurees
    • Parelhoen met limoensaus
    • Lamskoteletjes met muntsaus
    • Chateaubriand 'Stroganoff'
    • Waterzooi van kip
    • Rolletje van eendenborst in Bricdeeg met champignons en noten
  • Nagerechten

    Voorbeelden Nagerechten



    • Chocolademousse met 2 vruchtencoulis
    • Flensjes met sinaasappel, Tia Maria en vanille ijs
    • Profiterolles met framboiseroom en passievruchtensaus
    • Sabayon van witte porto en aardbeien
    • Tiramisu
    • Gemengde rode vruchten met vanillesaus
    • Gevulde appel met abrikozen en noten
    • Theeparfait
    • Kaneelbavarois
    • Javanais met chocoladeijs en vanillesaus
    • Bessengratin met aardbeiensorbet
    • Gekarameliseerde noten met flensjes en kaneelijs
    • Malakov - Amandelcreme
    • Chantilly pudding
    • Crème brulee
    • Chantilly pudding
    • Crème brulee van chocolade
    • Carpaccio van gemarineerde ananas met kokossorbet en rode peper